Cautare

1896 de rezultate pentru "rezultate titularizare salaj" (3.77 secunde)
Pe langa Galati, celelalte judete cu probleme sunt Bacau, Teleorman, Constanta, Satu Mare, Salaj, Gorj, Vrancea si Vaslui. La Galati, Gheorge Stefan si Roberta Anastase vor fi cei doi reprezentanti din partea PD-L care se vor ocupa de reorganizarea Biroului Permanent Judetean Galati.
Turneul electoral al europarlamentarului Corina Cretu continua, in zilele urmatoare, cu deplasari in comune din judetul Salaj si la Jibou, Zalau, Bistrita, Cluj-Napoca si Timisoara.
SenatorulPSD de SALAJ, GHEORGHE POP, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Portocaliii ne izbavesc de drepturi si libertati", pe care o puteti citi in continuare.
Manifestarea respectiva a fost intitulata "Podul peste Partium", Tinutul Partium fiind, potrivit istoriografiei maghiare, o regiune care a inclus o mare parte din judetele Satu Mare, Bihor si Salaj si a apartinut Regatului Ungariei in epoca medievala.
•Salaj - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Tulcea - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Favoritul pentru fotoliul de presedinte al UDMR este Kelemen Hunor, care a reusit sa-si atraga sprijinul celor mai puternice organizatii ale partidului: Mures, Covasna, Harghita, Satu Mare, Salaj, Bihor si Oradea.
Daca tinem cont de regula alegerii presedintelui Consiliului Judetean, si deci prin simetrie si a viitorului presedinte de Consiliu Regional dintr-un singur tur, atunci gruparea judetelor Bihor, Satu Mare si Salaj ar putea oferi UDMR un al doilea "cadou regional", pe langa traditionala secuime.
Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures. Trei regiuni s-ar constitui in Moldova: Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei:
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
"Am lucrat cativa ani in domeniul asistentei sociale, in admi¬nistratia publica, si nu oriunde, ci in Sectorul 5, adica in Ferentari, Rahova, Salaj, Magurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului", s-a prezentat consilierul cand Lazaroiu l-a chemat pe baricadele Muncii.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
O luna pe care am petrecut-o in tara, m-am intalnit cu multi oameni, in Ardealul copilariei si al tatalui meu, in Salaj si Cluj, apoi in Delta si la malul Marii Negre.
‘‘Orice primar de la Salaj, de la Botosani, de la Arad se duce si sta la coada, la o coada mare de primari, in biroul unui ministru din Bucuresti, de obicei in biroul aceleiasi doamne ministru.
Blaga Iosif Veniamin, Timis Ioan, Iacob Ridzi Monica Maria, Arion Viorel SIBIU: Stirbet Cornel, Turcan Raluca, Roman Gheorghe SALAJ: Bode Lucian Nicolae
Potrivit acestuia, astfel se asigura reprezentarea minoritatilor romanesti in Harghita si Covasna si asigurarea reprezentarii minoritatii maghiare in alte judete decat in Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Satu Mare si Salaj.
Premierul a aratat ca astfel se asigura reprezentarea minoritatii romanesti in Harghita si Covasna si a minoritatii maghiare in alte judete decat Harghita, Covasna, Mures, Bihor, Satu Mare, Salaj.
De exemplu, in judetul Salaj, Tiberiu Marc se lauda cu patru, cinci proiecte privind drumuri, spitale etc., din care niciunul nu ii apartine lui si PSD.
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Constanta - 22, Buzau, Teleorman si Brasov - cate cinci, Arad, Bacau, Giurgiu, Iasi si Sibiu - cate patru, Calarasi, Dambovita, Hunedoara, Timis, Vaslui - cate trei, Bucuresti, Dolj, Ilfov, Braila si Vrancea - cate doua si Arges, Botosani, Caras Severin, Galati, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Bihor, Cluj, Ialomita, Harghita, Prahova, Salaj si Suceava cu cate o contestatie.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Eduard Hellvig, cel care este si secretar general al PNL, isi va depune candidatura pe listele USL pentru Camera Deputatilor, cel mai probabil intr-un colegiu electoral din judetul Salaj.
google-analytics.com